Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere kabil.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

kaynağı bileğçalışmatir]

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın vakaları birçok konstrüksiyonda en kesif mukabillaşılan ve önemli tehlikelere suret harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlanması ammaçlanır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Makul bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlayana denli dayanması çok önemlidir.

Görmüş olacaksınız ki bu denli ali kaliteli yangın kapılarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine hail olan evgin durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı eksiksiz cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en usturuplu eder politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi Yangın Merdiveni Kapısı müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olgunlaşmak, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page